Følg os på sociale medier

Selskabsmenu

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

 

Dagsarrangmenter slutter senest kl. 17.30
– kan forlænges efter aftale mod et pristillæg

KOLDT (forret)

frit valg 75,-

VARMRØGET LAKS
på en bund af sprød salat med persillepesto, ovnbagte cherrytomater, marinerede rødløg & rugbrødschips

LAKSEROULADE MED FRISKOST
røget laks rullet i pandekage med friskost, sprød salat & krydderurter

TUNMOUSSE
m/rejer & dressing

CROISSANT MED HJEMMELAVET HØNSE- ELLER REJESALAT
m/sprød salat

SERRANOSKINKE
m/melon

CARPACCIO
m/rucola, persillepesto, pinjekerner & parmesan

CÆSARSALAT
m/kylling, agurk, tomat, marinerede rødløg, salat,
hjemmelavet dressing & parmesan

KYLLINGESOUFFLÉ
i pandekage m/sprød salat

KLASSISK REJECOCKTAIL

TIGERREJER
stegt i hvidløgs- og chiliolie med tomat & krydderurter

TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES

KLAR SUPPE
m/boller

Alle retter serveres med brød og smør

LUNT (hovedret)

OKSESTRIPLOIN
185,- / 85,-

OKSEMØRBRAD INDBAGT I KYLLINGESOUFFLÉ
195,- / 90,-

BEEF WELLINGTON
195,- / 90,-

ROSASTEGT KALVEFILET
180,- / 85,-

KAMSTEG STEGT SOM VILDT
m/Waldorfsalat & halve æbler med gelè
175,- / 80,-

LETSALTET SKINKE
m/svær
170,- / 75,-

LAMMEKØLLE
m/hvidløg & persille
175,- / 80,-

MØRBRADBØF
m/champignonsauce
170,- / 75,-

UNGHANEBRYST
175,- / 75,-

BAGT LAKS
m/friske tomater, basilikum & cheddar
180,- / 85,-

GRØNTSAGSTÆRTE
m/skinke eller oksekød
135,- / 65,-

SMÅ FRIKADELLER
110,- / 55,-

Alle retter serveres med brød og smør

TILBEHØR

SAUCEfrit valg
(1 valgfri sauce inkl. – tilkøb af yderligere sauce 5,- pr. enhed)

Bearnaisesauce
Rødvinsauce
Champignonsauce
Pebersauce
Skysauce
Husets favorit

KARTOFLERfrit valg 45,-
Pestokartofler
Persillekartofler
Sesamkartofler
Flødekartofler
Bagte kartofler m/rodfrugter
Bagt kartoffel m/kryddersmør
Pommes Anna
Grov kartoffelmos m/spinat (evt. m/hvidløg)
Kartoffelsalat
Håndskårne Pommesfrites

SALATERfrit valg 45,-

Champignonsalat – m/agurk, tomat, feta, balsamicomarinerede champignon, rødløg & pinjekerner

Melonsalat – m/2 slags melon på en bund af sprød salat, agurk, ovnbagte cherrytomater, mozzarella, marinerede rødløg, pinjekerner & saltmandler

Tomatsalat – tomatskiver på en bund af sprød salat, mozzarella, løg, purløg & hvid balsamico

Husets salat – sprød salat, edamamebønner, marinerede rødløg, ovnbagte cherrytomater, hjemmelavet hummus, pinjekerner, saltmandler & mozzarella

Broccolisalat – m/bacon, rødløg, solsikkekerner, tranebær & creme fraiche

Pastasalat – frisk pasta, rødløg, forårsløg, bacontern, ovnbagte cherrytomater, pinjekerner vendt i persillepesto

Alle retter serveres med brød og smør

DESSERT

OSTEANRETNING
3 slags ost med sødt, salt, frisk frugt & hjemmelavet bagværk
90,-

BLØDENDE HJERTER
m/vanilleis & jordbær
70,-

MARENGSFUGLEREDE
m/bær vendt i flødeskum pyntet med chokolade og bær
70,-

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
60,-

HJEMMELAVET VANILJEIS
m/små chokoladestykker serveret i nøddekurv med frugt
70,-

CRÈME BRÛLÈE
65,-

MUTTI’S CITRONFROMAGE
65,-

 

KAFFE/TE ad libitum til desserten
35,-

NATMAD

SUPPE
Vælg mellem klar suppe m/boller, karrysuppe m/ris og kylling eller tomatsuppe hertil brød & smør
70,-

HOTDOGS
75,-

PÅLÆGSFAD (min. 20 pers.)
4 slags pålæg m/tilbehør
110,-

FRIKADELLER MED KOLD KARTOFFELSALAT
75,-

TREKANTSANDWICH
75,-

HJEMMELAVET TÆRTE
Serveres m/salat og dressing
85,-

 

DRIKKEVARER

VELKOMSTDRINK
60,-

ØL
Flaske 33cl. 32,-

SODAVAND
Flaske 25cl. 27,-

KANDE VAND
30,-

VIN
pr. glas/flaske fra kr. 60,-/229,-

VIN, ØL & VAND
ad libitum under middagen fra kr. 325,- pr. person
efter desserten afregnes efter forbrug

KAFFE/TE
1 kande Kaffe 60,- / Te 40,-