Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)
Dagsarrangmenter max. 6 timer
– kan forlænges efter aftale mod et pristillæg
KOLDT (forret)
frit valg 85,-
VARMRØGET LAKS
på en bund af sprød salat med persillepesto, ovnbagte cherrytomater, marinerede rødløg & rugbrødschips
LAKSEROULADE MED FRISKOST
røget laks rullet i pandekage med friskost, sprød salat & krydderurter
TUNMOUSSE
m/rejer & dressing
CROISSANT MED HJEMMELAVET HØNSE- ELLER REJESALAT
m/sprød salat
FISKETALLERKEN
3 slags fisk/skaldyr
Pristillæg 40,-
CARPACCIO
m/rucola, persillepesto, pinjekerner & parmesan
CÆSARSALAT
m/kylling, agurk, tomat, marinerede rødløg, salat,
hjemmelavet dressing & parmesan
KYLLINGESOUFFLÉ
i pandekage m/sprød salat
KLASSISK REJECOCKTAIL
TIGERREJER
stegt i hvidløgs- og chiliolie med tomat & krydderurter
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES
KLAR SUPPE
m/boller
Alle retter serveres med brød og smør
LUNT (hovedret)
Pris v/1 slags kød serveret på buffet eller på fad
(pris i parentes er v/flere slags kød på buffet)
OKSESTRIPLOIN
215,- (99),-
OKSEMØRBRAD INDBAGT I KYLLINGESOUFFLÉ
225,- (105,-)
BEEF WELLINGTON
225,- (105,-)
ROSASTEGT KALVEFILET
215,- (99),-
KAMSTEG STEGT SOM VILDT
m/Waldorfsalat & halve æbler med gelè
215,- (99),-
LETSALTET SKINKE
m/svær
215,- (99),-
LAMMEKØLLE
215,- (99),-
UNGHANEBRYST
225,- (105,-)
BAGT LAKS
m/friske tomater, basilikum & cheddar
225,- (105,-)
GRØNTSAGSTÆRTE
m/skinke eller oksekød
165,- (85,-)
SMÅ FRIKADELLER
110,- / 55,-
Alle retter serveres med brød og smør
TILBEHØR
SAUCE – frit valg
(1 valgfri sauce inkl. – tilkøb af yderligere sauce 5,- pr. enhed)
Bearnaisesauce
Rødvinsauce
Champignonsauce
Pebersauce
Skysauce
Husets favorit
KARTOFLER – frit valg 30,-
Pestokartofler
Persillekartofler
Sesamkartofler
Flødekartofler
Bagte kartofler m/rodfrugter
Pommes Anna
Kartoffelsalat
Håndskårne Pommes frites
SALATER – frit valg 45,-
Champignonsalat – m/agurk, tomat, feta, balsamicomarinerede champignon, rødløg & pinjekerner
Melonsalat – m/2 slags melon på en bund af sprød salat, agurk, ovnbagte cherrytomater, mozzarella, marinerede rødløg, pinjekerner & saltmandler
Tomatsalat – tomatskiver på en bund af sprød salat, mozzarella, løg, purløg & hvid balsamico
Husets salat – sprød salat, edamamebønner, marinerede rødløg, ovnbagte cherrytomater, hjemmelavet hummus, pinjekerner, saltmandler & mozzarella
Pastasalat – frisk pasta, rødløg, forårsløg, bacontern, ovnbagte cherrytomater, pinjekerner vendt i persillepesto
Alle retter serveres med brød og smør
DESSERT
frit valg 75,-
BLØDENDE HJERTER
m/vanilleis & jordbær
MARENGSFUGLEREDE
m/bær vendt i flødeskum pyntet med chokolade og bær
HJEMMELAVET NØDDEKURV m/ VANILJEIS
serveres m/små chokoladestykker og frugt
CRÈME BRÛLÈ
MUTTI’S CITRONFROMAGE
NATMAD
SUPPE
Vælg mellem klar suppe m/boller, karrysuppe m/ris og kylling eller tomatsuppe hertil brød & smør
70,-
HOTDOGS
75,-
PÅLÆGSFAD (min. 20 pers.)
4 slags pålæg m/tilbehør
110,-
FRIKADELLER MED KOLD KARTOFFELSALAT
75,-
TREKANTSANDWICH
75,-
HJEMMELAVET TÆRTE
Serveres m/salat og dressing
85,-
DRIKKEVARER
VELKOMSTDRINK
60,-
ØL
Flaske 33cl. 32,-
SODAVAND
Flaske 25cl. 27,-
KANDE VAND
30,-
VIN
pr. flaske fra kr. 249,-
VIN, ØL & VAND
ad libitum under middagen fra kr. 375,- pr. person
efter desserten afregnes efter forbrug
KAFFE/TE
1 kande Kaffe 60,- / Te 40,-