Følg os på sociale medier

Selskabsmenu

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

 

Dagsarrangmenter slutter senest kl. 17.30
– kan forlænges efter aftale mod et pristillæg

KOLDT (forret)

VARMRØGET LAKS
på en bund af sprød salat med persillepesto, ovnbagte cherrytomater, marinerede rødløg & rugbrødschips
65,-

LAKSEROULADE MED FRISKOST
røget laks rullet i pandekage med friskost, sprød salat & krydderurter
65,-

TUNMOUSSE
m/rejer & dressing
60,-

CROISSANT MED HJEMMELAVET HØNSE- ELLER REJESALAT
m/sprød salat
65,-

SERRANOSKINKE
m/melon
60,-

CARPACCIO
m/rucola, persillepesto, pinjekerner & parmesan
65,-

CÆSARSALAT
m/kylling, agurk, tomat, marinerede rødløg, salat,
hjemmelavet dressing & parmesan
65,-

KYLLINGESOUFFLÉ
i pandekage m/sprød salat
65,-

DYBSTEGTE PANKOREJER
m/chilimayo
69,-

KLASSISK REJECOCKTAIL
65,-

TIGERREJER
stegt i hvidløgs- og chiliolie med tomat & krydderurter
69,-

TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES
65,-

KLAR SUPPE
m/boller
65,-

Alle retter serveres med brød og smør

LUNT (hovedret)

OKSESTRIPLOIN
165,- / 85,-

INDBAGT OKSEMØRBRAD
175,- / 90,-

ROSASTEGT KALVEFILET
165,- / 85,-

KAMSTEG STEGT SOM VILDT
m/Waldorfsalat & halve æbler med gelè
159,- / 80,-

LETSALTET SKINKE
m/svær
155,- / 75,-

LAMMEKØLLE
m/hvidløg & persille
159,- / 80,-

MØRBRADBØF
m/champignonsauce
155,- / 75,-

KYLLINGEBRYST
m/ovnbagte cherrytomater, parmesan, basilikum
& serranoskinke
150,- / 75,-

BAGT LAKS
m/friske tomater, basilikum & cheddar
169,- / 85,-

GRØNTSAGSTÆRTE
m/skinke eller oksekød
120,- / 65,-

SMÅ FRIKADELLER
105,- / 55,-

Alle retter serveres med brød og smør

TILBEHØR

SAUCE – frit valg
(1 valgfri sauce inkl. – tilkøb af yderligere sauce 5,- pr. enhed)

Bearnaisesauce
Rødvinsauce
Champignonsauce
Pebersauce
Skysauce
Husets favorit

KARTOFLER
Pestokartofler 25,-
Persillekartofler 25,-
Sesamkartofler 25,-
Flødekartofler 25,-
Fyldt kartoffel med bacon, purløg & cheddar 30,-
Kartoffeltårn 25,-
Bagte kartofler m/rodfrugter 25,-
Bagt kartoffel m/kryddersmør 25,-
Pommes Anna 30,-
Grov kartoffelmos m/spinat (evt. m/hvidløg) 25,-
Kartoffelsalat 25,-

SALATER – frit valg 40,-

Champignonsalat – m/agurk, tomat, feta, balsamicomarinerede champignon, rødløg & pinjekerner

Melonsalat – m/2 slags melon på en bund af sprød salat, agurk, ovnbagte cherrytomater, mozzarella, marinerede rødløg, pinjekerner & saltmandler

Tomatsalat – tomatskiver på en bund af sprød salat, mozzarella, løg, purløg & hvid balsamico

Husets salat – sprød salat, edamamebønner, marinerede rødløg, ovnbagte cherrytomater, hjemmelavet hummus, pinjekerner, saltmandler & mozzarella

Broccolisalat – m/bacon, rødløg, solsikkekerner, tranebær & creme fraiche

Pastasalat – frisk pasta, rødløg, forårsløg, bacontern, ovnbagte cherrytomater, pinjekerner vendt i persillepesto

Alle retter serveres med brød og smør

DESSERT

OSTEANRETNING
3 slags ost med sødt, salt, frisk frugt & hjemmelavet bagværk
85,-

BLØDENDE HJERTER
m/vanilleis & jordbær
60,-

VALNØDDETÆRTE
m/vanilleis eller creme fraiche rørt med vanille
60,-

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
55,-

HJEMMELAVET VANILJEIS
m/små chokoladestykker serveret i nøddekurv med frugt
65,-

CRÈME BRÛLÈE
60,-

MUTTI’S CITRONFROMAGE
60,-

KUNSTENS ISDESSERT
kugler af jordbærsorbet & vanilleis anrettet m/flødeskum, jordbærpuré
& marengs
60,-

KAFFE/TE ad libitum til desserten
30,-

NATMAD

KLAR SUPPE
m/boller hertil brød & smør
65,-

HOTDOGS
70,-

PÅLÆGSFAD (min. 20 pers.)
5 slags pålæg m/tilbehør
85,-

OSTEANRETNING
3 slags ost m/sødt, salt, frisk frugt & hjemmelavet bagværk
85,-

BIKSEMAD
Serveres m/spejlæg, rugbrød & rødbeder
70,-

PIZZASNEGLE & PØLSEHORN
m/tilbehør
70,-

CHILI CON CARNE
m/tilbehør
65,-

SKIBBERLABSKOVS
m/rugbrød, rødbede & persille
75,-

DRIKKEVARER

VELKOMSTDRINK
55,-

ØL
Flaske 33cl. 28,-

SODAVAND
Flaske 25cl. 27,-

KANDE VAND
30,-

VIN
pr. glas/flaske fra kr. 55,-/229,-

VIN, ØL & VAND
ad libitum under middagen fra kr. 325,- pr. person
efter desserten afregnes efter forbrug

KAFFE/TE
1 kande Kaffe 55,- / Te 35,-