Kommende arrangementer
Stegt Flæsk hver torsdag
Vi har stegt og paneret flæsk m/kartofler, persillesovs, rødbeder og tyttebær på menuen hver torsdag fra kl. 17.30 og det er alt du kan spise for kun kr. 159,-
Julemenu og Juleplatte
Menuerne og Juleplatten starter fra d. 17/11
Julemenu 1-3 skal forudbestilles
Julemenu 1
- Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
- Pandestegte rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
- Grønlangkål med stegt medister og hamburgerryg
- Ris a´la mande med kirsebærsovs
- Brød og smør
- Pris pr. kuvert 185,-
Julemenu 2
- Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
- Håndpillede rejer med mayonnaise
- Pandestegte rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
- Mørbradbøffer med Champignon i flødesovs
- Grønlangkål med stegt medister og hamburgerryg
- Brunede kartofler, rødbeder og sennep
- Ris a´la mande med kirsebærsovs
- Brød og smør
- Pris pr. kuvert 245,-
Julemenu 3
- Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
- Håndpillede rejer med mayonnaise
- Pandestegte rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
- Koldrøget laks med røræg og asparges
- Mørbradbøffer med Champignon i flødesovs
- Grønlangkål med stegt medister og hamburgerryg
- Brunede kartofler, rødbeder og sennep
- Hjemmelavet frikadeller med rødkål
- Ris a´la mande med kirsebærsovs
- 2 slags ost
- Brød og smør
- Pris pr. kuvert 285,-
Juleplatte
- Marineret sild med hjemmelavet Karrysalat
- Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
- Håndpillede rejer med mayonnaise
- “slider” med pulled Duck
- Hjemmelavet frikadeller med rødkål
- Ris a´la mande med kirsebærsovs
- brød og smør
- 205,-
Pulled duck burger á la Christmas
Confiteret and i brioche bolle med hjemmelavet grønkåls “coleslaw” med tranebær og saltet mandler, marinerede rødløg og hjemmelavet agurkesalat hertil håndskårne pomfritter med Chilli mayonnaise
- 180,-
Til den søde juletand
Lune Æbleskriver eller Vafler med hjemmelavet Gløg eller kakao
- 95,-
Varm kakao med hjemmebagt bolle
- 65,-
Ris a la mande med kirsebærsovs
- 70,-