Selskabsmenu

KOLDT (forret)

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

VARMRØGET LAKS    60,-
på en bund af sprød salat med persillepesto, ovnbagte cherrytomater, marinerede rødløg & rugbrødschips

LAKSEROULADE MED FRISKOST    60,-
røget laks rullet i pandekage med friskost, sprød salat & krydderurter

TUNMOUSSE    55,-
m/rejer & dressing

CROISSANT MED HJEMMELAVET HØNSE- ELLER REJESALAT   60,-
m/sprød salat

SERRANOSKINKE   55,-
m/melon

CARPACCIO    60,-
m/rucola, persillepesto, pinjekerner & parmesan

CÆSARSALAT    60,-
m/kylling, agurk, tomat, marinerede rødløg, salat,
hjemmelavet dressing & parmesan

KYLLINGESOUFFLÉ    60,-
i pandekage m/sprød salat

DYBSTEGTE PANKOREJER    65,-
m/chilimayo

KLASSISK REJECOCKTAIL    60,-

TIGERREJER    65,-
stegt i hvidløgs- og chiliolie med tomat & krydderurter

TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES    60,-

KLAR SUPPE    60,-
m/boller

Alle retter serveres med brød og smør

 

LUNT (hovedret)

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

Pris v/1 slags kød & v/flere slags kød

OKSESTRIPLOIN      145,- / 75,-

INDBAGT OKSEMØRBRAD      145,- / 75,-

ROSASTEGT KALVEFILET      135,- / 69,-

KAMSTEG STEGT SOM VILDT      135,- / 65,-
m/Waldorfsalat & halve æbler med gelè

LETSALTET SKINKE     130,- / 65,-
m/svær

LAMMEKØLLE      135,- / 69,-
m/hvidløg & persille

MØRBRADBØF      130,- / 65,-
m/champignonsauce

KYLLINGEBRYST      130,- / 65,-
m/ovnbagte cherrytomater, parmesan, basilikum
& serranoskinke

BAGT LAKS      135,- / 65,-
m/friske tomater, basilikum & cheddar

GRØNTSAGSTÆRTE      109,- /50,-
m/skinke eller oksekød

SMÅ FRIKADELLER      95,- / 35,-

Alle retter serveres med brød og smør

TILBEHØR

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

SAUCE – frit valg    
(1 valgfri sauce inkl. – tilkøb af yderligere sauce 5,- pr. enhed)

Bearnaisesauce
Rødvinsauce
Champignonsauce
Pebersauce
Skysauce
Husets favorit

KARTOFLER

Pestokartofler 25,-
Persillekartofler 25,-
Sesamkartofler 25,-
Flødekartofler 25,-
Fyldt kartoffel med bacon, purløg & cheddar 30,-
Kartoffeltårn 25,-
Bagte kartofler m/rodfrugter 25,-
Bagt kartoffel m/kryddersmør 25,-
Pommes Anna 30,-
Grov kartoffelmos m/spinat (evt. m/hvidløg) 25,-
Kartoffelsalat 25,-

SALATER – frit valg 40,-

Champignonsalat – m/agurk, tomat, feta, balsamicomarinerede champignon, rødløg & pinjekerner

Melonsalat – m/2 slags melon på en bund af sprød salat, agurk, ovnbagte cherrytomater, mozzarella, marinerede rødløg, pinjekerner & saltmandler

Tomatsalat – tomatskiver på en bund af sprød salat, mozzarella, løg, purløg & hvid balsamico

Husets salat – sprød salat, edamamebønner, marinerede rødløg, ovnbagte cherrytomater, hjemmelavet hummus, pinjekerner, saltmandler & mozzarella

Broccolisalat – m/bacon, rødløg, solsikkekerner, tranebær & creme fraiche

Pastasalat – frisk pasta, rødløg, forårsløg, bacontern, ovnbagte cherrytomater, pinjekerner vendt i persillepesto

Alle retter serveres med brød og smør

DESSERT

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

OSTEANRETNING    65,-
3 slags ost med sødt, salt, frisk frugt & hjemmelavet bagværk

BLØDENDE HJERTER 55,-
m/vanilleis & jordbær

VALNØDDETÆRTE 55,-
m/vanilleis eller creme fraiche rørt med vanille

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 50,-

HJEMMELAVET VANILJEIS 60,-
m/små chokoladestykker serveret i nøddekurv med frugt

CRÈME BRÛLÈE 55,-

MUTTI’S CITRONFROMAGE 55,-

KUNSTENS ISDESSERT 55,-
kugler af jordbærsorbet & vanilleis anrettet m/flødeskum, jordbærpuré
& marengs

KAFFE/TE ad libitum til desserten 25,-

NATMAD

Alle forretter, hovedretter, desserter og natmad kan vælges som buffet eller 2-4 retters menu (min. 30 pers.)

KLAR SUPPE 60,-
m/boller hertil brød & smør

HOTDOGS  65,-

PÅLÆGSFAD (min. 20 pers.) 75,-
5 slags pålæg m/tilbehør

OSTEANRETNING 75,-
3 slags ost m/sødt, salt, frisk frugt & hjemmelavet bagværk

BIKSEMAD 65,-
Serveres m/spejlæg, rugbrød & rødbeder

PIZZASNEGLE & PØLSEHORN 60,-
m/tilbehør

CHILI CON CARNE 60,-
m/tilbehør

SKIBBERLABSKOVS 65,-
m/rugbrød, rødbede & persille

DRIKKEVARER

VIN, ØL & VAND 250,-
ad libitum under middagen

Øl (33 cl. Flaske) pr. stk. 28,-
Sodavand (25 cl. Flaske) pr. stk. 25,-
Vin pr. flaske fra kr. 229,-