Kokkens side

KOKKENS SIDE

Moules Frites
Serveres med håndskårne pommes frites og hvidløgsmayonnaise
Kr. 145,-

Fish’n Chips
Kuller i Orly-dej m/håndskårne pommes frites og sauce Tartare
Kr. 155,-

Kunst Steak
250 gr. oksestriploin steak på en bund af selleripuré serveret m/håndskårne pommes frites, fyldt svamp m/rørt flødeost og bearnaisesauce
Kr. 179,-

Wienerschnitzel
Wiernerschnitzel af kalvestriplon, serveres med brasede kartofler, ærter og smør- eller bearnaisesauce
Kr. 179,-

Årstidens Suppe
Spørg din tjener, serveres med brød og smør
Kr. 79,-

 

Pasta
Frisk pasta vendt i tomatsauce m/champignon, rødløg, rødløg, tomat og squash

Som vegetar 139,-  /  Med Chili og hvidløgsmarinerede Tigerrejer eller kyllingbryst Kr. 149,-

 

Pandekage m/fyld
Pandekage m/salat, agurk, rødløg, oliven, ovnbagte cherrytomater, serranoskinke, grillet kyllingefilet, mozzarella, pesto samt pinjekerner
Kr. 135,-